Vacature samenwerkerMet meer dan 30 verschillende klim challenges biedt Clip 'n Climb Sittard hét uitje voor jong en oud. De activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Ervaring of kennis is niet nodig; iedereen krijgt een duidelijke instructie voorafgaand aan het klimmen. Door de automatische zekeringstechnologie kunnen deelnemers zichzelf eenvoudig vast clippen en direct veilig aan de slag.


Voor dit unieke concept zij wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de woensdag- en vrijdagmiddag en/of het weekend en de vakanties.


Als samenwerker zorg je er samen met het team voor dat onze gasten een leuke dag beleven!


Het werk is zeer afwisselend: je verwelkomt en bediend o.a gasten aan de bar, geeft veiligheidsinstructies, begeleidt kinderfeestjes en je zorgt ervoor dat de tafels opgeruimd zijn.

Clip 'n Climb bied je de mogelijkheid om naast je opleiding flexibel bij te verdienen. De vacature is op basis van een nul-urencontract. Je bent één dag in het weekend beschikbaar, in de vakanties en eventueel op woensdag- en vrijdagmiddag.

Wij vragen:
· Je bent gemotiveerd en enthousiast;
· Je weet van aanpakken;
· Je hebt oog voor service en kwaliteit;
· Je bent flexibel inzetbaar tijdens weekenden en vakanties en eventueel op woensdag/ en vrijdagmiddag;
· Je bent een teamplayer.

Wij bieden:
· Enthousiast team van collega’s;
· Een werkplek waar geen dag hetzelfde is;
· Flexibele werktijden;
· Salaris conform Horeca-cao.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en vind je het leuk om in een enthousiast team te werken in een sfeervolle omgeving? Reageer dan direct! Stuur je CV en een korte motivatie naar info@clipnclimbsittard.nl t.a.v. Suus Kuijpers. Voor meer informatie mag je altijd bellen met onze vestiging: 046 – 451 7456