Activiteiten en arrangementen


Op zoek naar een origineel kinderfeestje of een leuke groepsactiviteit met je vereniging, familie of collega's? Kom dan naar Clip 'n Climb Sittard! Klimervaring is niet nodig, vanaf 4 jaar kun je al terecht! De challenges bieden voldoende uitdaging voor jong en oud. 

Naast de feestjes is een reguliere klimsessie per persoon ook vooraf te reserveren. Vanwege een maximum aantal toegestane klimmers in de klimarena is het raadzaam om te reserveren. Dit kan telefonisch of online. 

Veiligheid

Voorafgaand aan een klimsessie krijgt iedereen een korte veiligheidsinstructie. Tijdens deze instructie wordt uitgelegd wat wel en niet mag tijdens het klimmen. Daarna kun je zelfstandig gaan klimmen op één van de challenges. Klimervaring is niet nodig.

Clip 'n Climb Sittard gebruikt het automatische zekeringssysteem van TruBlue. Met één simpele klik kun je jezelf zekeren aan het systeem en kun je op een veilige manier beginnen met klimmen. Als je klaar bent met klimmen, of je hebt de top bereikt, laat het TruBlue systeem je weer langzaam naar beneden zakken. Door dit systeem heb je dus geen partner nodig en kun je gemakkelijk alleen klimmen.

Klimmen is altijd op eigen risico.