Klimavonturen voor iedereen


Op zoek naar een uitdagende indoor activiteit in Limburg? Met 30 verschillende klimchallenges biedt Clip 'n Climb Sittard hét uitje voor jong en oud. De activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Ervaring of kennis is niet nodig; iedereen krijgt een duidelijke instructie voorafgaand aan het klimmen. Door de automatische zekeringstechnologie kunnen deelnemers zichzelf eenvoudig vast clippen en direct veilig aan de slag. Per klimchallenge wordt de moeilijkheidsgraad aangegeven. Durf jij het aan? Plezier voor jong en oud gegarandeerd!

Veilig klimmen

Voorafgaand aan een klimsessie krijgt iedereen een korte veiligheidsinstructie. Tijdens deze instructie wordt uitgelegd wat wel en niet mag tijdens het klimmen. Daarna kun je zelfstandig gaan klimmen op één van de challenges. Klimervaring is niet nodig.

Clip 'n Climb Sittard gebruikt het automatische zekeringssysteem van TruBlue. Met één simpele klik kun je jezelf zekeren aan het systeem en kun je op een veilige manier beginnen met klimmen. Als je klaar bent met klimmen, of je hebt de top bereikt, laat het TruBlue systeem je weer langzaam naar beneden zakken. Door dit systeem heb je dus geen partner nodig en kun je gemakkelijk alleen klimmen.

Klimmen is altijd op eigen risico.