Vacature Allround Medewerker (20 uur)Met meer dan 30 verschillende klimchallenges biedt Clip 'n Climb Sittard hét uitje voor jong en oud. De activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Ervaring of kennis is niet nodig; iedereen krijgt een duidelijke instructie voorafgaand aan het klimmen. Door de automatische zekeringstechnologie kunnen deelnemers zichzelf eenvoudig vast clippen en direct veilig aan de slag.

Voor dit unieke concept zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Allround medewerker (20 uur).

Wat ga je doen?
Onder leiding van de locatiemanager en floormanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Clip ‘n Climb. Jij geeft het goede voorbeeld aan een team van circa 15 oproepkrachten: je weet ze enthousiast te maken, te coachen en te motiveren. Samen met het team doe jij er alles aan om onze gasten, zowel jong als oud, een fantastische dag te laten beleven.

De werkzaamheden bestaan o.a uit het verwelkomen en bedienen van gasten aan de bar, het geven van veiligheidsinstructies, het inwerken van nieuw personeel en het begeleiden van klimmers op de speciale onderdelen. Ook ben jij een aanspreekpunt voor onze gasten wanneer zij vragen of opmerkingen hebben. Op de rustig dagen momenten ben je bezig met het schoonhouden van onze arena. Kortom: genoeg variatie!

Bij afwezigheid van beide managers heb jij incidenteel de leiding en zorg je ervoor dat de dag goed verloopt.

Wat verwachten wij van jou?
Je beschikt minimaal over MBO 3 werk- en denkniveau;
Je bent vriendelijk, enthousiast en gastgericht;
Je bent meedenkend en weet het overzicht te houden in drukke situaties;
Je bent niet bang om op te treden als dingen niet volgens de vastgestelde kaders gaan;
Je weet jezelf rustig te houden bij stressvolle situaties en kunt effectief blijven presteren onder tijdsdruk en/of bij tegenslag;
Je bent beschikbaar op woensdag-, vrijdagmiddag en één dag in het weekend.

Wat mag je van ons verwachten?
Een super gezellig team op een unieke werkplek;
Variatie en uitdaging zoveel als je aankunt;
Korte communicatielijnen;
Werkdagen tussen 9:00 en 19:00, op, in ieder geval, de woensdag-, vrijdagmiddag en één dag in het weekend;
Salaris conform Horeca Cao.

Hoe solliciteer je?
Als jij het leuk vindt om in een enthousiast team te werken en op zoek bent naar afwisselend werk in een sfeervolle omgeving, dan ontvangen wij graag je CV en korte motivatie waarom jij bij Clip ‘n Climb Sittard zou willen werken.

Je gegevens mag je opsturen naar info@clipnclimbsittard.nl t.a.v. Suus Kuijpers. Voor meer informatie mag je bellen met onze vestiging: 046 – 451 7456.