Vacature Allround MedewerkerMet meer dan 30 verschillende klim challenges biedt Clip 'n Climb Sittard hét uitje voor jong en oud. De activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Ervaring of kennis is niet nodig; iedereen krijgt een duidelijke instructie voorafgaand aan het klimmen. Door de automatische zekeringstechnologie kunnen deelnemers zichzelf eenvoudig vast clippen en direct veilig aan de slag.

Voor dit unieke concept zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste allround medewerker klimpark (26 uur)


Samen met een jong en dynamisch team zorgen dat de gasten een leuk dagje uit beleven!


Wat ga je doen?
Onder leiding van de locatiemanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Clip ‘n Climb. Jij geeft het goede voorbeeld aan een team van circa 15 oproepkrachten: je weet ze enthousiast te maken, te coachen en te motiveren. Samen met het team doe jij er alles aan om onze gasten, zowel jong als oud, een fantastische dag te laten beleven.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwelkomen en bedienen van gasten aan de bar, het geven van veiligheidsinstructies, het inwerken van nieuw personeel en het begeleiden van klimmers op de speciale onderdelen.

Ook ben jij een aanspreekpunt voor onze gasten wanneer zij vragen of opmerkingen hebben. Op de rustig dagen momenten ben je bezig met het schoonhouden van onze arena. Bij afwezigheid van beide managers heb jij incidenteel de leiding en zorg je ervoor dat de dag goed verloopt.

Kortom: genoeg variatie!

Wat verwachten wij van jou?
Je beschikt minimaal over MBO 3 werk- en denkniveau;
Je bent vriendelijk, enthousiast en gastgericht;
Je bent meedenkend en weet het overzicht te houden in drukke situaties;
Je bent niet bang om op te treden als dingen niet volgens de vastgestelde kaders gaan;
Je weet jezelf rustig te houden bij stressvolle situaties en kunt effectief blijven presteren onder tijdsdruk en/of bij tegenslag;
Je bent beschikbaar op woensdag-, vrijdagmiddag en één dag in het weekend.

Wat mag je van ons verwachten?
Een contract voor bepaalde tijd met de intentie om een langdurig dienstverband aan te gaan met elkaar;
Een super gezellig team op een unieke werkplek;
Variatie en uitdaging zoveel als je aankunt;
Korte communicatielijnen;
Werkdagen tussen 9:00 en 19:00;
Salaris en reiskostenvergoeding.

Enthousiast?
Stuur je gegevens naar Malouke Jacobs, regiomanager (mjacobs@hermansgroep.com). Voor meer informatie mag je altijd bellen met onze vestiging: 046 – 451 7456 en vragen naar Suus Kuijpers (locatiemanager).


Vacature Indeed


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.